Plannen 2023

Het jubileumprogramma:

Op zaterdag 13 mei gaan we met het koor en de partners een dagje uit. Dit is de “aftrap” van ons Jubileumjaar. Samen zetten we deze dag de toon voor onze komende activiteiten.  We sluiten deze dag af bij het Vosseven.

Op zaterdag 17 juni bestaat het koor 100 jaar en volgens traditie beginnen we deze dag om 18.00 uur in de Sint-Corneliuskerk met een H. Mis. Aansluitend vindt er in het MFA Swartbroek van 19.30 tot 20.30 uur een receptie plaats voor genodigden, Weerter koren, sponsors, verenigingen uit Swartbroek en natuurlijk voor alle bewoners van Swartbroek.

Na deze vlot te verlopen receptie begint de Feestavond voor alle aanwezigen, opgeluisterd door een live orkest.

Op 25 juni treedt het koor op tijdens Cultureel Lint.

Op zaterdagavond 14 oktober presenteert het koor haar onlangs opgenomen CD o.l.v. onze dirigent Paul Koolen. Tevens de presentatie van het boek over het mannenkoor, verzameld en geschreven door Jan Custers en Ber Peeters. Tijdens deze presentatie, ondersteund door foto’s en filmbeelden van Swartbroek treedt het koor op met een passend repertoire. Deze avond is vrij toegankelijk voor alle bewoners van Swartbroek en belangstellenden.

Op zondagmiddag 17 december verzorgt het koor in het MFA Swartbroek een stemmig Kerstconcert, waarbij de harmonie uit Koningsbosch, enkele solisten en het dameskoor Cantarella hun medewerking verlenen. Ook dit Kerstconcert is vrij toegankelijk voor de bewoners van Swartbroek en belangstellenden.